קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

עוף צלוי עם מילוי משמש

עוף צלוי עם מילוי משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם מילוי משמש. מנה זו מכילה סביב 74 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1040 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . אם יש לכם סלרי, שימורי משמש, לחם בן יום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו כל-מילוי משמש ופקאן צלוי, בשר חזיר צלוי עם מילוי מישמש ושאלו, ו צלי חזיר עם מילוי משמש-אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 1/3 כוס שמן זית, שום, 1 כף מרג ' ורם, גרידת לימון ומיץ, פפריקה, 1 כפית מלח 1/2 פלפל כפית במעבד מזון מיני ודופק כדי להפוך את הדבק. שחרר את עור העוף עם האצבעות. לשפשף את הדבק מתחת ומעל העור ובתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
מרז ' ורםמרז ' ורם
עוף שלםעוף שלם
פפריקהפפריקה
שוםשום
פלפלפלפל
מיץמיץ
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
שים את העוף על תבנית אפייה מעוטרת ומקרר, חשוף, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל האדום, הסלרי והמשמשים המיובשים ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
ירקירק
בצל אדוםבצל אדום
סלריסלרי
3
מוסיפים את הלחם והפטרוזיליה ומבשלים, ערבוב, עד בשילוב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
לחםלחם
4
מוסיפים את המרק, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מרקמרק
מלחמלח
5
להעביר לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. ממלאים את חלל העוף עם המילוי, לקשור את הרגליים יחד עם חוט ולשים את צד השד על מתלה במחבת צלייה; לתחוב את הכנפיים מתחת. צלי עד שהעור מתחיל להשחים, כ -30 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה עד חום זהוב עמוק, על 1 יותר שעה. (כיסוי רופף עם נייר כסף אם זה בראונינג מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
עוף שלםעוף שלם
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
חוט מטבחחוט מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
7
לטאטא את משמר וחומץ בקערה קטנה; מברשת על העוף ולהמשיך צלייה עד העור הוא פריך מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות F, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
עוף שלםעוף שלם
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מקציףמקציף
קערהקערה
8
תן לנוח 10 דקות לפני גילוף.
9
מקשטים עם ספרי מרג ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
10
צילום: Con Poulos