תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם מילוי משמש. מנה זו מכילה סביב 74 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1040 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . אם יש לכם סלרי, שימורי משמש, לחם בן יום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו כל-מילוי משמש ופקאן צלוי, בשר חזיר צלוי עם מילוי מישמש ושאלו, ו צלי חזיר עם מילוי משמש-אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים 1/3 כוס שמן זית, שום, 1 כף מרג ' ורם, גרידת לימון ומיץ, פפריקה, 1 כפית מלח 1/2 פלפל כפית במעבד מזון מיני ודופק כדי להפוך את הדבק. שחרר את עור העוף עם האצבעות. לשפשף את הדבק מתחת ומעל העור ובתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
שמן זית
מרז ' ורם
עוף שלם
פפריקה
שום
פלפל
מיץ
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
שים את העוף על תבנית אפייה מעוטרת ומקרר, חשוף, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל האדום, הסלרי והמשמשים המיובשים ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשים
ירק
בצל אדום
סלרי
3
מוסיפים את הלחם והפטרוזיליה ומבשלים, ערבוב, עד בשילוב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
לחם
4
מוסיפים את המרק, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מרק
מלח
5
להעביר לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. ממלאים את חלל העוף עם המילוי, לקשור את הרגליים יחד עם חוט ולשים את צד השד על מתלה במחבת צלייה; לתחוב את הכנפיים מתחת. צלי עד שהעור מתחיל להשחים, כ -30 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה עד חום זהוב עמוק, על 1 יותר שעה. (כיסוי רופף עם נייר כסף אם זה בראונינג מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
מילוי
עוף שלם
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
חוט מטבח
רדיד אלומיניום
תנור
7
לטאטא את משמר וחומץ בקערה קטנה; מברשת על העוף ולהמשיך צלייה עד העור הוא פריך מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות F, על 20 דקות יותר.