קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

עוף צלוי עם מילוי עשבי אגוז

עוף צלוי עם מילוי עשבי אגוז
עוף צלוי עם מילוי עשבי אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1015 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי אגוזי מלך, פטרוזיליה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוף צלוי בריח צמחי עם מילוי לחם תירס., צלי חזיר ממולא עם עשבי תיבול מתובל ארטישוק ופטריות מלית, ו נקניק עוף ומילוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את העוף יבש לטפוח. שים על צלחת גדולה לקרר, חשוף, לפחות 4 שעות או לילה לייבש את העור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
ללטף את העוף יבש מתבלים את החלל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
שים את העוף על מתלה במחבת צלייה, תוחב את הכנפיים מתחת. מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מבשלים את החמאה, השום והאגוזים במחבת קטנה על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה והאגוזים קלויים קלות, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מברישים את העוף עם 2 כפות של חמאת השום; מעבירים את תערובת החמאה הנותרת (כולל השום והאגוזים) לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הפטרוזיליה, הקורנית והלחם וזורקים למעיל. למלא את חלל העוף עם כשני שלישים של המילוי. הכנס את המילוי הנותר על תבנית האפייה מתחת לתרנגולת.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מפזרים את העוף עם 2 כפיות מלח 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מעבירים את מחבת הקלייה לתנור וצולים עד למילוי קלוי, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוסיפים 2 כוסות מרק עוף למחבת וצולים 40 דקות נוספות. השתמש בכפית כדי לגרוף את המילוי מתוך העוף ולהעביר לתחתית המחבת צלייה עם שאר המילוי. הפחת את החום ל-425 מעלות f והמשיך לצלות עד שמדחום שנקרא מיידית רושם 165 מעלות F, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
להעביר את העוף למגש ולתת לנוח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
מעבירים את המילוי לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
שים את מחבת הצלייה על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
13
מוסיפים את מרק 2 כוסות הנותרים למחבת ומבשלים, מגרדים כל חתיכות משחימים עם כף עץ, עד כמעט syrupy, 5 עד 8 דקות. להחזיר את המילוי למחבת כדי לספוג את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
15
צילום: Con Poulos