עוף צלוי עם מילוי עשבי אגוז
עוף צלוי עם מילוי עשבי אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1015 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי אגוזי מלך, פטרוזיליה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוף צלוי בריח צמחי עם מילוי לחם תירס., צלי חזיר ממולא עם עשבי תיבול מתובל ארטישוק ופטריות מלית, ו נקניק עוף ומילוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף יבש לטפוח. שים על צלחת גדולה לקרר, חשוף, לפחות 4 שעות או לילה לייבש את העור.
ללטף את העוף יבש מתבלים את החלל עם מלח ופלפל.
שים את העוף על מתלה במחבת צלייה, תוחב את הכנפיים מתחת. מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מבשלים את החמאה, השום והאגוזים במחבת קטנה על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה והאגוזים קלויים קלות, 5 עד 7 דקות.
מברישים את העוף עם 2 כפות של חמאת השום; מעבירים את תערובת החמאה הנותרת (כולל השום והאגוזים) לקערה גדולה.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הקורנית והלחם וזורקים למעיל. למלא את חלל העוף עם כשני שלישים של המילוי. הכנס את המילוי הנותר על תבנית האפייה מתחת לתרנגולת.
מפזרים את העוף עם 2 כפיות מלח 1/4 כפית פלפל.
מעבירים את מחבת הקלייה לתנור וצולים עד למילוי קלוי, כ -20 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מרק עוף למחבת וצולים 40 דקות נוספות. השתמש בכפית כדי לגרוף את המילוי מתוך העוף ולהעביר לתחתית המחבת צלייה עם שאר המילוי. הפחת את החום ל-425 מעלות f והמשיך לצלות עד שמדחום שנקרא מיידית רושם 165 מעלות F, 30 עד 40 דקות.
להעביר את העוף למגש ולתת לנוח 15 דקות.
שים את מחבת הצלייה על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את מרק 2 כוסות הנותרים למחבת ומבשלים, מגרדים כל חתיכות משחימים עם כף עץ, עד כמעט syrupy, 5 עד 8 דקות. להחזיר את המילוי למחבת כדי לספוג את המיצים.