עוף צלוי עם מלית צדפות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף צלוי עם מלית צדפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1106 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן. אם יש לכם לחם, פפריקה, עוף צלוי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף צלוי עם לחם תירס ומילוי צדפות, ג'ון דורי אויסטר בר אויסטר פאן צלי עם קרוסטיני חמאת יוני, ו מלית צדפות (לא).
הוראות
מסננים צדפות, שומרים נוזלים; קוצצים גס צדפות. הניחו בצד. במחבת קטנה מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פטרוזיליה ותיבול איטלקי.
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה; מוסיפים את תערובת החמאה, הצדפות ו -1 / 4 כוס נוזל הצדפות השמור.
ממש לפני האפייה, רופף דברים עוף עם מלית.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה גדולה; קושרים מקלות תוף יחד.
שלב חמאה מומסת ופפריקה; כף מעל עוף.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד שמדחום קורא 180 מעלות לעוף ו-165 מעלות למילוי, מתבשל מדי פעם עם טפטופי מחבת. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם העוף משחים מהר מדי.)
מכסים עוף ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני הסרת מלית גילוף. דלג שומן ועבה מיצי מחבת אם תרצה בכך.