קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

עוף צלוי עם מלית צדפות

עוף צלוי עם מלית צדפות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף צלוי עם מלית צדפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1106 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן. אם יש לכם לחם, פפריקה, עוף צלוי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף צלוי עם לחם תירס ומילוי צדפות, ג'ון דורי אויסטר בר אויסטר פאן צלי עם קרוסטיני חמאת יוני, ו מלית צדפות (לא).

הוראות

1
מסננים צדפות, שומרים נוזלים; קוצצים גס צדפות. הניחו בצד. במחבת קטנה מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פטרוזיליה ותיבול איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה; מוסיפים את תערובת החמאה, הצדפות ו -1 / 4 כוס נוזל הצדפות השמור.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
ממש לפני האפייה, רופף דברים עוף עם מלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה גדולה; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
שלב חמאה מומסת ופפריקה; כף מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד שמדחום קורא 180 מעלות לעוף ו-165 מעלות למילוי, מתבשל מדי פעם עם טפטופי מחבת. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם העוף משחים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מכסים עוף ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני הסרת מלית גילוף. דלג שומן ועבה מיצי מחבת אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'