עוף צלוי עם מרווה לימון וירקות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קליפת לימון, מרק עוף פחות נתרן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: לימון ועוף צלוי מרווה, עוף צלוי עם לימון ומרווה, ו עוף צלוי מרווה לימון.
הוראות
הסר קרביים וצוואר; שמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את העוף ביסודיות מתחת למים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי החדרת אצבעות בעדינות לדחוף בין העור לבשר. פרוסה דק 1 לימון.
מניחים פרוסות ו 3 כפות עלים מרווה בין העור לבין בשר עוף. חצי 2 לימונים; מקום בחלל של עוף. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
מניחים עלים מרווה הנותרים, בצל, ושום במחבת צלייה גדולה מצופה ספריי בישול.
מניחים עוף במחבת, חזה למעלה.
שלב תפוחי אדמה ו -5 המרכיבים הבאים בקערה; לזרוק בעדינות. מסדרים ירקות במחבת סביב עוף.
אופים עוף וירקות, חשופים, ב 400 במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350; אופים, חשוף, 1 שעה ו 30 דקות או עד ירקות הם מכרז ו מדחום בשר רושם 18
העברת עוף לצלחת הגשה; להסיר ולהשליך את העור, פרוסות לימון, מרווה.
הסר ולהשליך חצאי לימון מן החלל. הניחו את העוף בצד, שמרו על חום הגוף.
מוסיפים מרק עוף למחבת צלייה. מבשלים מעל חום גבוה, מחבת deglazing על ידי גירוד חלקיקים שנצמדים לתחתית; לבשל 5 דקות.
יוצקים תערובת מרק דרך מסננת רשת תיל לתוך כוס מדידה נוזלית 1 כוס, להשליך בצל, מרווה ושום. שומן רזה מן מרק; להוסיף מים כדי להפוך 1 כוס.
מערבבים קמח תערובת מרק 1/4 כוס בסיר קטן, ערבוב עד חלקה. בהדרגה להוסיף תערובת מרק שנותר, ערבוב fre-quently. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מבעבע, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחרדל דיז ' ון.
טפטוף מיץ לימון על ירקות קלויים. מסדרים ירקות סביב עוף על מגש הגשה; מגישים עם תערובת חרדל.