זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קליפת לימון, מרק עוף פחות נתרן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: לימון ועוף צלוי מרווה, עוף צלוי עם לימון ומרווה, ו עוף צלוי מרווה לימון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גזוז עודף שומן מעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר קרביים וצוואר; שמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את העוף ביסודיות מתחת למים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים פרוסות ו 3 כפות עלים מרווה בין העור לבין בשר עוף. חצי 2 לימונים; מקום בחלל של עוף. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
מערבבים קמח תערובת מרק 1/4 כוס בסיר קטן, ערבוב עד חלקה. בהדרגה להוסיף תערובת מרק שנותר, ערבוב fre-quently. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מבעבע, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחרדל דיז ' ון.