קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

עוף צלוי עם עשבי שום עם תפוחי אדמה, גזר ובצל

עוף צלוי עם עשבי שום עם תפוחי אדמה, גזר ובצל
עוף צלוי עשבי שום עם תפוחי אדמה, גזר, ובצל נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, גזר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: תבלין שום תפוחי אדמה קלויים גזר ושעועית ירוקה, תפוחים, בצלים וגזרים צלויים עשבי תיבול, ו שום ועשב גזר קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף עוף מתחת למים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. הרם כנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
שלב 1 כפית כל אחד רוזמרין, מרווה, טימין, 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל, 1 כפית שמן, ושום טחון. החל חלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד והירכיים על ידי החדרת אצבעות בעדינות לדחוף בין העור לבשר. לשפשף 1 1/2 תערובת עשבי תיבול בחלל הגוף. לשפשף חצי תערובת עשב שנותר מתחת לעור. לשפשף תערובת עשב שנותר 2 כפיות שמן באופן שווה על העור. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
מניחים עוף, חזה למעלה, על מדף מצופה ספריי בישול במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים ב 450 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, לשלב תפוחי אדמה, גזר, בצל, שיני שום חצוי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים רוזמרין שנותר, מרווה, קורנית, מלח, פלפל, ושמן הנותרים; לזרוק בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים ירקות למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
אופים 15 דקות נוספות. מערבבים ירקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
אופים 40 דקות או עד מדחום מוכנס ב ירך עוף רושם 18
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
12
מגישים עוף עם ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות