עוף צלוי עם עשבי תיבול מטיפאני
תרנגול הודו צלוי העשב של טיפאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 18 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, בזיליקום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים, ו הודו צלוי בעשב.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לנער קמח בתיק תנור ריינולדס; מניחים במחבת צלייה גדולה לפחות 2 אינץ ' עמוק. ריסוס בתוך התיק עם ספריי בישול nonstick, אם תרצה להפחית דבק עם תרנגולי הודו גדולים.
מוסיפים ירקות לשקית תנור.
הסר צוואר וקרביים מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה, לטפוח יבש מברשת עם שמן.
מערבבים תבלינים בקערה קטנה; מפזרים ולשפשף באופן שווה על טורקיה.
מניחים הודו בשקית תנור על גבי ירקות.
סגור שקית תנור עם עניבת ניילון; לחתוך שישה 1/2 אינץ חריצים בחלק העליון. הכנס מדחום בשר דרך חריץ בשקית לחלק העבה ביותר של הירך הפנימית לא נוגע העצם. מכסה את הקצוות של התיק במחבת.
אופים לפי פעמים מתחת * או עד מדחום בשר קורא 180 מעלות F.
תן לעמוד בשקית תנור 15 דקות.
תחתוך את החלק העליון של התיק. השתמש בשני מזלגות גילוף, החדרת אחד בכל קצה, כדי להרים טורקיה משקית.