עוף צלוי עם פירות יבשים ושקדים
גשו לסופר וקנו חצאי משמש, שקדים מרוסקים, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב התאריכים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם תאריכים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם פירות יבשים ושקדים, סלט גרגיר הנחלים עם פירות יבשים ושקדים, ו כרובית "קוסקוס" עם פירות יבשים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 6 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וסוטא עד חום זהוב עמוק, כ -30 דקות; מפזרים מלח ופלפל.
מעבירים בצל לקערה גדולה; מערבבים שזיפים מיובשים, משמשים, סוכר וקינמון. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מורחים תערובת פירות על החלק התחתון של מחבת קלייה גדולה. הכנס כנפי עוף טיפים תחת. לשפשף כל עוף עם 1/2 כף הנותרים שמן זית ו 1/2 כפית כורכום.
מפזרים כל אחד עם מלח ופלפל; מניחים תרנגולות, זה לצד זה, על תערובת פירות.
יוצקים 11/2 כוסות מים סביב תרנגולות. עוף צלוי 1 שעה. הפעל מחבת סביב; להוסיף יותר מים לתערובת פירות על ידי 1/4 כוסים אם מתחיל להתייבש. המשך לצלות תרנגולות עד חום ומיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג, על 45 דקות.
להעביר תרנגולות ללוח גילוף; בואו לעמוד 10 דקות. כפית פירות על מגש; למעלה עם תרנגולות וכל מיצים שהצטברו.