עוף צלוי עם קונפי שום
עוף צלוי עם קונפי שום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1129 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חמאה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ברווז צלוי באיטיות עם רוטב זית וקונפי שום-שומר, סלט עוף בגריל עם קונפי שום, ו קונפי שום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 500 ° F.
לבשל שום, טימין, ו 3/4 כוס שמן 1-כדי 1 1/2-ליטר סיר כבד על אש נמוכה, חשוף, עד השום הוא רך מאוד אבל לא זהב, על 25 דקות.
בעוד השום מתבשל, חתיכות עוף טפיחה יבש לשפשף בכל רחבי עם חמאה ושמן כף הנותרים.
מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. מסדרים עוף, עור הצדדים למעלה, במחבת אפייה רדודה וצולים 20 דקות.
העברת שום לקערה קטנה יחד עם 1 כף שמן שום מחית עם מזלג.
מורחים פירה שום על העור של עוף צלוי, ואז חוזרים עוף לתנור וצולים עד מבושל רק דרך העור הוא פריך, על 5 דקות.
* שיני שום ניתן לבשל 1 שבוע קדימה ושמר בשמן, מכוסה ומקורר.* שאריות שמן שום שומר, מכוסה ומקורר, 1 שבוע.