עוף צלוי עם רוזמרין-חמאה כתומה
עוף צלוי עם רוזמרין-חמאה כתומה היא ללא גלוטן וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1476 קלוריות, 102 גרם חלבון ו 107 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, שאלוט, עוף צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף צלוי עם רוזמרין-חמאה כתומה, עוף צלוי בחמאה עם תפוז ורוזמרין, ו רוזמרין - צלי תפוז.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים עד 400°f. Mince 1 שאלוט; מערבבים עם חמאה, רוזמרין וקליפה בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
טפיחת עוף יבשה. באמצעות אצבעות, לשחרר את העור מן חזה עוף, רגליים וירכיים.
מפזרים חלל עוף עם מלח ופלפל.
מורחים חצי רוזמרין-חמאה כתומה מתחת לעור עוף. לקשור רגלי תרנגולת יחד כדי להחזיק צורה.
מורחים את שאר החמאה על פני עוף.
מקום מתלה במחבת צלייה גדולה.
הוסף צוואר עוף שמור ולב למחבת, ולאחר מכן בצל, גזר וסלרי. קוצצים 2 שאלוט; מוסיפים למחבת.
מניחים עוף, חזה למעלה, על מתלה במחבת. עוף צלוי עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק הפנימי ביותר של רשם הירך 180 ° F., ערבוב ירקות במחבת מדי פעם, על 1 שעה 40 דקות.
מעבירים עוף למגש. אוהל עם נייר כסף בעת ביצוע רוטב (לא מחבת נקייה).
מניחים אותו מחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים עד שרוב היין מתאדה, מגרדים את כל חתיכות השחמה, כ 5 דקות.
להוסיף מרק. מבשלים עד רוטב מצטמצם 1 1/2 כוסות, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות. מסננים לתוך כוס זכוכית מדידה 2 כוס; להשליך מוצקים. שומן כפית מהרוטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.