עוף צלוי עם רוזמרין, לימון ודבש
עוף צלוי עם רוזמרין, לימון ודבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 87 גר' של חלבון, 85 גרם של שומן, וסך הכל 1231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תרנגולות, מיץ לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוף צלוי עם רוזמרין, לימון ודבש, עוף צלוי עם דבש שזיפים רוזמרין, ו רוזמרין ועוף צלוי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו rastingpan גדול עם 3/4 של גבעולי רוזמרין.
להקציף 1/2 כוס שמן, מיץ לימון, ודבש בקערה קטנה כדי להתמזג. באמצעות הידיים שלך ואת ההתחלה בקצה הצוואר של עוף, בעדינות להרים את העור מן השד. מתחת לעור של כל עוף, לשפשף 1/4 כוס לימון mixtureinto בשר.
טפטוף נותר תערובת לימון כל מעל מחוץ תרנגולות.
מקום 1 חצי לימון ו 1 שאלוט פנימהחלל עוף; דברים עם גבעולים remainingrosemary, חלוקת שווה. Seasonchickens בכל רחבי עם מלח ופלפל.
Placeremaining שאלוט סביב תרנגולות; מעבד4 סיבובים לימון על גבי כל עוף.
טפטוף שאלוט וסיבובים לימון עםמכתים 2 כפות שמן.
תרנגולות צלויות, צלי לעתים קרובות עם מיצי היעה, במשך 45 דקות. להגדיל את oventemperature ל 218° ולהמשיך roastinguntil מדחום לקרוא מיידית insertedinto החלק העבה ביותר של רשם הירך165 והעור הוא זהב עמוק ופריך,כ 10 דקות יותר.
מיצי מחבת כפית על תרנגולות, שאלוט, ופרוסות לימון ומגישים במחבת צלייה.