עוף צלוי עם רוטב סלסה ושום
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוף צלוי עם סלסה & מחית שום יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו רגלי עוף, שיני שום, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. צלי בטטה, מחית שום ודלעת, עוף צלוי עם כמון וסלסה בצל ירוק, ו צ'רגרילן עם מחית וסלסה ורדה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מערבבים את העוף ושום עם 1 כף שמן בדיל קלייה רדודה, ולאחר מכן לחטט כמה עלי דפנה.
מפזרים כפית פלפל שחור ומלח ים כפית על חתיכות העוף וצולים במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, דגים את השום, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז 7 ולצלות את העוף במשך 15-20 דקות יותר עד הזהב, פריך מבושל דרך.
בעוד העוף מתבשל, דופק את הזיתים במעבד מזון לקצוץ בערך, ואז לגרד לתוך קערת הגשה.
מוסיפים את הפטרוזיליה השטוחה, הצ ' ילי, גרידת התפוזים, מיץ תפוזים, מיץ לימון, שמן זית שנותר וכמה תיבול. מניחים בצד בטמפרטורת החדר עד מוכן לשרת.
לסחוט את שיני שום קלויים מתוך עורם ומחית עם מזלג. בערך 10 דקות לפני שאתה רוצה לשרת, לחמם את מחית במחבת או מיקרוגל 3 חבילות ייקח בערך 8-10 דקות על גבוה. כאשר חם, ריק לתוך צלחת הגשה, מערבבים את השום מחית ומגישים עם עוף צלוי, סלסה זית וכמה עלים סלט, לבוש עם מיץ של חצי לימון הנותרים.