עוף צלוי עם שזיפים יבשים וצלי שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף קלוי עם שזיפים יבשים ושאלוט. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. אם יש לך נורת שומר, שמן זית, שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוף עם שזיפים יבשים ומרווה, עוף מטוגן עם שזיפים יבשים, ו עוף מבושל ע " י שיכר עם שזיפים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
טפטוף שמן במחבת קלייה קטנה או בתחתית מחבת צלייה.
מניחים מחבת בתנור 5 דקות או עד שהשמן חם.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים עוף, צד עור למטה, במחבת. מסדרים שום, שאלוט, עלי טימין ושומר סביב עוף; מפזרים ירקות עם 1/4 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית.
אופים ב 450 במשך 20 דקות.
הסר מחבת מהתנור. הפוך עוף מעל; מערבבים ירקות.
אופים 15 דקות נוספות או עד שהעוף נעשה.
הסר תערובת עוף וירקות מחבת; להשליך זרעי טימין. להיפטר מהעור. רופף לכסות תערובת עוף וירקות; לשמור על חם.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1/2 מרק כוס ויין, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מערבבים קמח ומרק 1/4 כוס הנותרים, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח למחבת; מערבבים עד מעורבב היטב. מביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט. מערבבים טימין קצוץ, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל.
מגישים רוטב עם תערובת עוף וירקות.