עוף צלוי עם תפוחי אדמה ובצל
עוף צלוי עם תפוחי אדמה ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1336 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך גבעולי רוזמרין בתוספת 2 כפות, בצל, תפוחי אדמה זהב יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף צלוי עם תפוחים, בצל ותפוחי אדמה מתוקים, רגל כבש צלויה עם תפוחי אדמה ובצל, ו בצל בלסמי אפוי ותפוחי אדמה עם חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תרנגולות; לטפוח יבש. החל מצווארון, להחליק אצבעות מתחת לעור השד. Slide2 רוזמרין sprigs וכמה slicesonto כל חצי שד. לשפשף מחוץ eachchicken עם 1 כפית מלח ים ופלפל 1 / 2tespoon. לקפל את קצות הכנפיים תחת; tielegs יחד. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 4 שעות.
עמדה 1 מתלה בשלישי העליון ו 1 rackin שליש תחתון של תנור; מחממים ל 191°.
מורחים 1 כף חמאה בכל רחבי eachchicken.
מניחים תרנגולות,צד השד למטה, על המדף להגדיר על תבנית אפייה גדולה מעוטר.
יוצקים יין ומים על תבנית אפייה.
מעיל עוד אפייה גדולה מעוטרת בתרסיס nonstick. לזרוק תפוחי אדמה, בצל, רוזמרין קצוץ, garliccloves unpeeled, ושמן זית בקערה גדולה; spreadvegetables על גיליון מוכן וספרינט עם מלח ופלפל.
מניחים תרנגולות על מדף של תנור וירקות על תחתית. צלוי 30 דקות. להפוך chickensover; מערבבים ירקות. עוף צלוי untilthermometer מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 71°, על 45 minuteslonger.
תן לתרנגולות לנוח 15 דקות.המשך לצלות ירקות עד חום ומכרז, כ -30 דקות יותר.
להעביר 1 עוף לחיתוך הלוח; להזמין שני מרק (מתכון כדלקמן).
הסר מדף מאפייה; לגרד panjuices לתוך קערה קטנה. כפית משומן. Carvechicken על חיתוך הלוח; carcassfor מרק עתודה. לארגן עוף וגטבלסן מגש.
למנה: 573 קלוריות, 27 גרם שומן, 5 g סיבים