עוף צלוי עשבי תיבול וירקות
מתכונים דומים: עוף צלוי עשבי תיבול וירקות, עוף צלוי עם לימון ועשב וירקות, ו עוף וירקות צלויים בעשב.
הוראות
תנור חום עד 191°. בקערה קטנה, מערבבים שמן, טימין, מיורן, מלח ופלפל. גרגר 1 כפית לקלף מלימון; מערבבים לקלף לתוך תערובת שמן.
חותכים לימון לרבעים; מקום בחלל של עוף.
מקפלים כנפיים על פני גב של עוף כך טיפים נוגעים ללב. שיפוד או לקשור את הרגליים יחד. על המדף במחבת צלייה רדודה או 13x9 מחבת אינץ מצויד מתלה, עוף מקום, השד בצד למעלה.
מברשת חלק מתערובת השמן על עוף. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך ואינו נוגע העצם.
הצלי חשף 45 דקות. מסדרים תפוחי אדמה, גזר ושעועית ירוקה סביב עוף; תערובת שמן המברשת שנותרה על עוף וירקות. צלוי חשפו 30 עד 45 דקות יותר או עד מדחום קורא לפחות 165 ° F, הרגליים לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות וירקות הם במכרז. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 15 עד 20 דקות עבור גילוף קל.
מניחים עוף על מגש; מסדרים ירקות סביב עוף.