עוף צלוי Provençal הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 384 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פלפל, עוף, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוף צלוי פרובנסל, עוף צלוי, ו עוף צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים עוף, חזה למעלה, במחבת צלייה רדודה ungreased.
טפטוף חצי תערובת לימון על פני עוף; פט herbes דה פרובנס ופלפל על העור של עוף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מניחים חצאי לימון סחוט בתוך חלל העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
בקערה גדולה, לזרוק תפוחי אדמה, קישואים, עגבניות, זיתים ותערובת לימון שנותר. מסדרים ירקות סביב עוף במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר ovenproof בעוף אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.