עוף צלוי פרובנסל
עוף צלוי Provençal הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 384 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פלפל, עוף, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוף צלוי פרובנסל, עוף צלוי, ו עוף צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף, חזה למעלה, במחבת צלייה רדודה ungreased.
גרגר פיל מלימון; לסחוט מיץ. בקערה קטנה, מערבבים קליפת לימון, מיץ לימון ושמן.
טפטוף חצי תערובת לימון על פני עוף; פט herbes דה פרובנס ופלפל על העור של עוף.
מניחים חצאי לימון סחוט בתוך חלל העוף.
בקערה גדולה, לזרוק תפוחי אדמה, קישואים, עגבניות, זיתים ותערובת לימון שנותר. מסדרים ירקות סביב עוף במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר ovenproof בעוף אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
אופים 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות או עד מדחום קורא 180 ° F, הרגליים לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות וירקות במכרז.