מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 212 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טחון, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-84 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי W. בצל וגזר, עוף צלוי בריח עשבי תיבול, ו Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי.
הוראות
1
הגדר מתלה תנור למיקום העליון באמצע וחימום מראש תנור ל 400 ° F. באמצעות מזמרה מטבח חדה, להסיר את עמוד השדרה מעוף לחתוך את עמוד השדרה לחמישה עד שישה 1 אינץ חתיכות ארוכות. תניח את עמוד השדרה בצד. Flatten עוף על ידי הצבת צד עור שטוח על קרש חיתוך והפעלת לחץ מוצק על עצם השד. לשפשף עוף על כל המשטחים עם 1 כף שמן. מתבלים בנדיבות עם מלח כשר ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הגדר מתלה תיל בתבנית אפייה מצופה בנייר אלומיניום. מיקום עוף כך השדיים מיושרים עם מרכז אפייה והרגליים קרובים לקצה. צלוי עד החלק העבה ביותר של השד קרוב עצם רושם 150 מעלות על מדחום קריאה מיידית ומפרק בין הירכיים הגוף רושמים לפחות 77°, 45 דקות עד 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייה
3
בינתיים, חום שנותר שמן כפות בסיר קטן על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הוסף עמוד השדרה עוף ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה היטב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, על 3 דקות.
הוסף עלה דפנה ו deglaze עם ורמוט או שרי ומים כוס 1, באמצעות כף עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים החוצה מוצקים ולהחזיר נוזל למחבת. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד כ 1/3 כוס נשאר, כ 7 דקות.