עוף צלוי קלאסי
עוף צלוי קלאסי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. מתכון זה משמש 94. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב, שמן זית, תרנגול הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 14%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף צלוי קלאסי, עוף צלוי קלאסי, ו הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי.
הוראות
להסיר ולהשליך מסבך רגל מטורקיה. משוך את ולהשליך כל גושי שומן.
הסר את הקרביים והצוואר (הם ארוזים לעתים קרובות בצוואר או בחלל הגוף) ולשמור על רוטב. יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; להתייבש טפיחה. לשפשף הודו בכל רחבי עם חמאה.
מניחים את טורקיה, להניק, על מדף בצורת V במחבת קלייה 12 על 17 אינץ', או אחד כי הוא לפחות 2 ב. ארוך ורחב יותר מהציפור. הכנס מדחום בשר דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם. (אם משתמשים במד חום לקריאה מיידית, הכנס בעת בדיקת הטמפרטורה מאוחר יותר.)
צלוי בתנור 325 או 350 (תלוי בגודל של ציפור; ראה להלן) עד רושמת מדחום 16
אם טורקיה הוא unstuffed, עצה מעט כדי לנקז מיצים מחלל הגוף למחבת.
תעביר את תרנגול ההודו למגש.
תן לעמוד במקום חם, חשוף, במשך 15 עד 30 דקות, ואז לגלף. אם מפרקי הירך עדיין ורודים( נפוצים בציפור קלויה בתנור), חותכים מקלות תיפוף מירכיים, מניחים את הירכיים במחבת אפייה, ואופים בתנור 450 עד שכבר לא ורוד, 10 עד 15 דקות; או שמים צלחת בטוחה במיקרוגל ומבשלים בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) במשך 1 עד 3 דקות.
טורקיה בתנור קלוי: טמפרטורות וזמנים
אופים בתנור 350 עבור 1 1/2-2 1/4 hr.
אופים בתנור 325 עבור 2-3 שעות.
אופים בתנור 325 עבור 3-3 3/4 שעות.
אופים בתנור 325 עבור 3 1/2-4 1/2 hr.
זמנים הם לציפורים לא מאוישות. ציפור ממולאת יכולה לבשל באותו קצב כמו ציפור לא מאוישת; עם זאת, להיות מוכנה לאפשר 30 עד 50 דקות יותר. בעוד שתרנגולי הודו לוקחים בערך אותו זמן כדי לצלות בחום קבוע הסעה, תנור הסעה עושה עבודה טובה יותר של השחמת הציפור בכל רחבי.