קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות94
ציון בריאות1
מגזין

עוף צלוי קלאסי

עוף צלוי קלאסי
עוף צלוי קלאסי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. מתכון זה משמש 94. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב, שמן זית, תרנגול הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 14%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף צלוי קלאסי, עוף צלוי קלאסי, ו הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי.

הוראות

1
להסיר ולהשליך מסבך רגל מטורקיה. משוך את ולהשליך כל גושי שומן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
הסר את הקרביים והצוואר (הם ארוזים לעתים קרובות בצוואר או בחלל הגוף) ולשמור על רוטב. יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; להתייבש טפיחה. לשפשף הודו בכל רחבי עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים את טורקיה, להניק, על מדף בצורת V במחבת קלייה 12 על 17 אינץ', או אחד כי הוא לפחות 2 ב. ארוך ורחב יותר מהציפור. הכנס מדחום בשר דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם. (אם משתמשים במד חום לקריאה מיידית, הכנס בעת בדיקת הטמפרטורה מאוחר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
צלוי בתנור 325 או 350 (תלוי בגודל של ציפור; ראה להלן) עד רושמת מדחום 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אם טורקיה הוא unstuffed, עצה מעט כדי לנקז מיצים מחלל הגוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
תעביר את תרנגול ההודו למגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
תן לעמוד במקום חם, חשוף, במשך 15 עד 30 דקות, ואז לגלף. אם מפרקי הירך עדיין ורודים( נפוצים בציפור קלויה בתנור), חותכים מקלות תיפוף מירכיים, מניחים את הירכיים במחבת אפייה, ואופים בתנור 450 עד שכבר לא ורוד, 10 עד 15 דקות; או שמים צלחת בטוחה במיקרוגל ומבשלים בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) במשך 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
טורקיה בתנור קלוי: טמפרטורות וזמנים
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
אופים בתנור 350 עבור 1 1/2-2 1/4 hr.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
אופים בתנור 325 עבור 2-3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
אופים בתנור 325 עבור 3-3 3/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
אופים בתנור 325 עבור 3 1/2-4 1/2 hr.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
זמנים הם לציפורים לא מאוישות. ציפור ממולאת יכולה לבשל באותו קצב כמו ציפור לא מאוישת; עם זאת, להיות מוכנה לאפשר 30 עד 50 דקות יותר. בעוד שתרנגולי הודו לוקחים בערך אותו זמן כדי לצלות בחום קבוע הסעה, תנור הסעה עושה עבודה טובה יותר של השחמת הציפור בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה