קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

עוף צלוי שום רוזמרין עם צ'אטני חמוציות פקאן

עוף צלוי שום רוזמרין עם צ'אטני חמוציות פקאן
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? עוף צלוי שום רוזמרין עם צ'אטני חמוציות פקאן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 916 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרנגולות, שיני שום, כף רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף צלוי שום רוזמרין, עוף צלוי שום רוזמרין, ו עוף צלוי עם רוזמרין-רסק שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יש לשטוף תרנגולות במים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים תרנגולות, צד השד למעלה, על מתלה במחבת קלייה רדודה רדיד גדול או מחבת broiler. החל מחלל הצוואר של העוף, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות בין העור לבשר לדחוף בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מערבבים את החרדל, השום והרוזמרין; לשפשף באופן שווה מתחת לעור משוחרר, ולשפשף מעל השד ומקלות תיפוף של כל עוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
אופים ב 375 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית של הירך הוא 17
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להעביר תרנגולות ללוח גילוף; בואו לעמוד 5-10 דקות (הטמפרטורה תעלה ל 180).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
7
מערבבים צ ' אטני ופקאנים בקערה קטנה. לגלף את התרנגולות; להעביר צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מגישים עם תערובת צ ' אטני.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות