עוף צלוי שמח
עוף צלוי שמח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 167 גר' של חלבון, 139 גרם של שומן, וסך הכל 2134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1677 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, עוף, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. . עם כפית ציון של 98% המנה הזו מעולה. נסו עוף מייפל כתום שמח, Spatchcocked עוף פריך שמח עם רוטב כתום עשיר, ו שדון שמח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
יוצקים את היין למחבת ברזל יצוק 10 אינץ'; להפריש.
מניחים את חצאי הלימון ואת שיני שום לתוך חלל העוף. החלק חצי מהחמאה מתחת לעור של כל שד. לשפשף את העוף בכל רחבי עם חרדל דיז ' ון, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
אופים את העוף בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך לאפות עד שכבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, על 1 שעה יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
הסר את העוף מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם במשך 15 דקות לפני חיתוך.