עוף צרוב במחבת עם ארטישוק ופסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מחבת צרוב עם ארטישוקים ופסטאן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רבעי לב ארטישוק מושרים, שן שום, cavatappi, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים ארטישוק במסננת מעל קערה, הזמנת מרינדה.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; מעיל עם תרסיס בישול.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לטגן 3 דקות בכל צד.
מוסיפים בצל ושום; לטגן 1 דקה. מערבבים במרינדה ארטישוק שמורות ויין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומערבבים בארטישוקים, פסטה, זיתים ועגבניות. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.