עוף צרוב במחבת עם סלסה איטלקית ורדה
המתכון עוף צרוב במחבת עם סלסה איטלקית ורדה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא מלח, ענפי נענע, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סלסה שמנת אחת פאן ורדה עוף, עוף בסגנון איטלקי סלסה ורדה, ו סטייק צרוב במחבת עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית פלסטיק zip העליון גדול; לאטום ולנער היטב את המעיל.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 6 דקות בכל צד או עד לסיום.
מניחים את שאר 2 כפיות שמן, פטרוזיליה, ושאר החומרים למעט לחם במעבד מזון; תהליך 10 שניות או עד קצוץ דק. לקרוע לחם כפרי לחתיכות; להוסיף למעבד, ולעבד 4 שניות או עד מעורבב היטב. חותכים דק כל חזה עוף חצי, ומגישים עם סלסה ורדה.