קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

עוף צרוב במחבת עם רוטב פורצ'יני-ערמונים עם תרד מאודה ואורזו

עוף צרוב במחבת עם רוטב פורצ'יני-ערמונים עם תרד מאודה ואורזו
עוף צרוב במחבת עם רוטב פורצ'יני-ערמונים עם תרד מאודה ואורזו לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 1325 קלוריות , 72 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, שום, טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 85% . סטייק צלעות צרוב עם פורצ'יני ורוזמרין , סטייקים טונה צרובה עם רוטב תרד עגבניות , ו- One-Pan עוף ותרד אורזו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מבשלים אורזו לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
2
משרים פטריות בכוס מים חמים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת חמה. צורבים 2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד. לאותה מחבת מוסיפים שום ובצלצלי שאלוט ומקפיצים 3 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שרי ותימין ומבשלים דקה. מחזירים את העוף לתבנית עם מרק העוף והערמונים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ערמוניםערמונים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסננים את הפטריות דרך מסננת מרופדת במגבת נייר ומוסיפים לתבנית עם נוזל ההשריה המסונן. מבשלים 5 דקות, עד שהעוף מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוציאים 2 חצאי חזה עוף ושומרים לארוחה נוספת. למחבת, מוסיפים שמנת כבדה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסירים מהאש ומגישים רוטב עוף ופטריות על מחצית מפסטת האורזו, שומרים את המחצית השנייה של האורזו לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מגישים תרד בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה