עוף קארי בבישול איטי של Keon
המתכון של עוף קארי בבישול איטי של Keon יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך תוך 3 שעות ו-25 דקות . מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 574 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -36 גרם שומן למנה. 176 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות, חצאי חזה עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 82% . נסו קארי טלה בבישול איטי , קארי קופאט/קארי כדורי בשר וקארי קציצה (קופטה קארי) (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר את התנור האיטי להגדרה גבוהה.
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד להשחמה, 5 עד 10 דקות. מניחים את הבצל בצד.
בקערה גדולה מערבבים יחד שמנת מרק פטריות, מרק עוף, חלב קוקוס, תערובת מרק יבש, אבקת קארי, מלח, פלפל ופלפל קאיין עד שהתערובת מתאחדת היטב.
מניחים את העוף בתחתית הסיר, ויוצקים את התערובת על העוף. מערבבים פנימה בצל, אפונה ופטריות.
מבשלים על הגדרה גבוהה במשך 1 1/2 שעות, ואז מנמיכים את החום לנמוך ומבשלים עוד 1 1/2 עד 2 שעות.