עוף קארי בסגנון הודי
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם שמן צמחי, מקלות עוף, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. עם כפית נסו עוף קארי בסגנון הודי, תבשיל עוף קארי בסגנון הודי, ו קארי כבש בסגנון הודי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחי אדמה, אפונה, עגבניות, 2 כפיות של אבקת קארי והמלח.
מורחים באופן שווה בתבנית אפייה.
בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון, לערבב הנותרים 2 כפיות קארי אבקת, קמח, פפריקה ומלח שום; לנער לערבב.
הוסף מקלות תיפוף; שקית חותם, ולנער מעיל.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל מקלות תיפוף בשמן 8 עד 10 דקות, פונה לעתים קרובות, עד העור הוא חום (לבשל 6 מקלות תיפוף בכל פעם אם כולם לא מתאימים במחבת).
מניחים מקלות תיפוף ב 2 שורות לאורך מעל תערובת תפוחי אדמה, לסירוגין כיוון של מקלות תיפוף כדי לכסות תערובת תפוחי אדמה. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
הסר רדיד; אופים כ 10 דקות יותר או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (180°F).