עוף קונג פאו
עוף קונג פאו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 256 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. אם יש לכם פרחי ברוקולי, מים, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: קונג פאו קישואים, קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי), ו קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ברוקולי 2 כפיות ג ' ינג ' ר למחבת; לטגן 1 דקה.
הוסף מים. כיסוי; לבשל 2 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז.
הסר ברוקולי מחבת; להתחמם.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת; להוסיף 1 כפית ג ' ינג ' ר הנותרים, פלפל אדום כתוש, ועוף. מבשלים 4 דקות או עד העוף הוא השחמה קלות, ערבוב לעתים קרובות.
שלב מרק הבא 5 מרכיבים (דרך שום) בקערה קטנה, ומערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק למחבת; מבשלים 1 דקה או עד שהתערובת מתעבה, תוך ערבוב מתמיד. להחזיר תערובת ברוקולי למחבת; לזרוק למעיל.