עוף קונג פאו
עוף קונג פאו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 359 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 6927 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שום, רוטב סויה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. נסו קונג פאו קישואים, קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי), ו קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, Shaoxing, עמילן תירס, ושמן שומשום להשרות את העוף בו לפחות 20 דקות.
מערבבים את רטבי הסויה, צ ' ינקיאנג, מרק, סוכר ועמילן תירס ומניחים בצד.
מחממים כף אחת של השמן במחבת על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את העוף ואת הטחון עד כמעט מבושל ולהניח בצד.
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את הצ ' ילי ופלפל וטובלים עד ריחני, כדקה.
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את תערובת הרוטב, מביאים לרתיחה, מוסיפים את העוף, בצל ירוק ובוטנים, מסירים מחום ומערבבים בשמן השומשום.