עוף קונג פאו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קונג פאו. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 523 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם בוטנים קוקטייל, שום, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו קונג פאו קישואים, קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי), ו קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כף רוטב סויה ו 2 כפיות כל יין אורז, קורנפלור ומים בקערה בינונית.
מוסיפים את העוף וזורקים; מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
לטאטא את הנותרים 2 כפיות רוטב סויה, 1 כף יין אורז ו 1 1/2 כפיות קורנפלור, הסוכר, שמן צ ' ילי 2 כפות מים בקערה קטנה.
חום 2 כפות שמן בוטנים בווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומערבבים 30 שניות.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן בוטנים במחבת.
מוסיף את השום, זנגביל, בצל ירוק לבן וירקות precut; מוקפץ עד הירקות הם פריך במכרז, 5 דקות.
מוסיפים את העוף ובוטנים ומטגנים עד שהעוף מבושל דרך, 3 עד 5 דקות. מערבבים את רוטב הסויה-תערובת שמן צ ' ילי, מוסיפים למחבת ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, 30 שניות.
מגישים מעל אורז ומעל עם בצל ירוק.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.