עוף קונג פאו פריך
המתכון עוף קונג פאו פריך מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. למנה העיקרית הזו יש 604 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ג'ינג'ר, פנקו, חומץ אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשוי נאגטס של פופאי), קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשוי נאגטס של פופאי), ו שרימפס קונג פאו (שרימפס קונג פאו/???) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים 1 ליטר שמן צמחי בטיגון עמוק או במחבת חשמלית ל -375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס).
זורקים עוף עם ביצה טרופה בקערה עד לציפוי.
מניחים את הפנקו בכלי רדוד, ואז משליכים את נתחי העוף המצופים ביצה לתוך הפנקו בזה אחר זה, ומגלגלים לציפוי; מניחים בצד.
מטגנים בשמן עמוק את נתחי העוף בשמן החם עד להזהבה מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות.
מוציאים את העוף לניקוז על מגבת נייר, ושומרים על חום.
מחממים 1 כף שמן צמחי בווק על אש גבוהה. מערבבים פנימה שום, ג ' ינג ' ר, בצל ירוק ופתיתי פלפל אדום. מבשלים ומערבבים עד שהשום והג ' ינג ' ר מתחילים להזהיב, ואז יוצקים פנימה את רוטב הסויה, חומץ האורז והסוכר החום. מביאים לרתיחה. ממיסים עמילן תירס במים ואז מערבבים לרוטב הרותח להסמכה. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מתבהר, בערך 45 שניות.
זורקים את העוף המטוגן עם הרוטב והבוטנים בווק להגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
עוף קונג פאו עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![ג 'יי. ג' יי. פרום גרייצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג]()
ג 'יי. ג' יי. פרום גרייצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג