קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה

עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה
המתכון עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה ו -45 דקות. במנה עיקרית זו יש 1040 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו תפוחים ובטטות עם חמאת קינמון, עוף מצופה קוקוס עם סלסה מנגו, ו עוף בגריל קוקוס עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שעה אחת לפני שאתה רוצה לאכול:.לשטוף, ואז להבקיע עם סכין, עורות של תפוחי אדמה מתוקים או בטטות במקום 177° oven.To לחסוך קצת זמן, אתה יכול מיקרוגל אותם 1/2 דרך במשך 8 דקות ולאחר מכן לשים לתוך תנור350 עבור 1/2 hour.In מנה קטנה להוסיף את 1/2 חמאה או מרגרינה על 1 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
יםים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים היטב ומכסים ומקררים.הפוך את סלסה הבא.לתוך קערת זכוכית או קרמיקה, לשים את הצימוקים לתוך הרום ולתת להשרות במשך 15 דקות. מעט התחממות הרום תאפשר הצימוקים להגדיל את הקליטה.לאחר rehydrating, להוסיף קערה: מנגו, 1/2 כפית של משחת קארי, פלפלים, שום, בצל ירוק, זנגביל, סוכר, חומץ ולתת לו מערבבים לשלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים.זה הכי טוב כאשר מעורבב רק כמה שעות לפני ההגשה אבל יכול להיעשות בבוקר אם נשמר היטב מכוסה.מכין את אצבעות העוף בקוקוס.לתוך שקית פלסטיק resealable או קערה, לשים 1/4 שמן מעורבב עם 1 1/2 כפית של משחת קארי יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
משחת קארימשחת קארי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
הוסף את פילה העוף prepped לתוך התיק או קערה בעדינות לעסות את המרינדה לתוכם. השאירו 15 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים את השמן 1 1/2 כוסות הנותרים במחבת תחתית כבדה המוגדרת לחום גבוה בינוני. חום גבוה מדי יגרום קוקוס לשרוף לפני העוף מבושל היטב.באמצעות שלוש קערות, לשים את הקמח לתוך אחד עם מלח ופלפל לפי הטעם, הביצים קצת מכות לתוך אחר, ואת הקוקוס לתוך אחר.תוציא את העוף. לוקח פילה אחד בכל פעם, לדלות לתוך הקמח, אז הביצה, ואז לתוך הקוקוס. לנער את עודף ולהניח בצד על צלחת. האם כל הפילה בצורה זו.בעדינות מניחים את הפילה בשמן החם, להיזהר splatters. תצטרך להשגיח עליהם. אם הם ישחימו מהר מדי, העוף בפנים לא יתבשל לפני שהקוקוס יישרף.מבשלים 10-15 דקות, פונה פעם אחת.להוציא כאשר חום קלוי ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
ניקוז על מגבות נייר.קח את תפוחי האדמה מתוך מעל וגם לשרת שלם או חצוי עם חמאת קינמון נמסה לתוכם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
שים את אצבעות העוף על מגש עם קערה של סלסה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

1שיני שום, טחון או 1/2 כפית שום בבקבוקשיני שום, טחון או 1/2 כפית שום בבקבוק11 כף אורגנו מיובשחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה או מרגרינה 1/2 כוסחמאה או מרגרינה 1/2 כוס1פלפל חריף חריף, זרע וקצוץ. זכור לשטוף את הידיים היטב לאחר הכנת אותו ולא לגעת בפנים שלךפלפל חריף חריף, זרע וקצוץ. זכור לשטוף את הידיים היטב לאחר הכנת אותו ולא לגעת בפנים שלך1אוראו ממולאים כפוליםקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל2חתיכות טופי הית' ברמשחת קארימשחת קארי3ביצים, מכותביצים, מכות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח, כל סוג שהואקמח, כל סוג שהוא1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק מתוק, seedes וקצוץ בסדרפלפל ירוק מתוק, seedes וקצוץ בסדר3מנגו, קלופים וחתוכים לקוביותמנגו, קלופים וחתוכים לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן, הבחירה שלך אבל לא שמן זית כפי שהוא מובחן מדי טעםשמן, הבחירה שלך אבל לא שמן זית כפי שהוא מובחן מדי טעם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים, כל סוג שהוא.צימוקים, כל סוג שהוא.1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום, זרע וקצוץ בסדרפלפל אדום, זרע וקצוץ בסדר591 לב מפאלדי טרי אם אפשררום, כל סוג אבל כהה יותר הוא טוב יותררום, כל סוג אבל כהה יותר הוא טוב יותר4שרימפס וורידיםכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן3בצל ירוק או 3 בצל ירוק, קצוץ לבן וירוק חלקיםבצל ירוק או 3 בצל ירוק, קצוץ לבן וירוק חלקים3חזה עוף ללא עצמות, לחתוך 4-1 אינץ ' פילה רחבחזה עוף ללא עצמות, לחתוך 4-1 אינץ ' פילה רחב4בטטות או 4 בטטותבטטות או 4 בטטות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוקוס לא ממותקקוקוס לא ממותק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ, כל סוג שהואחומץ, כל סוג שהוא

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
עלה עלה מיובש ריחני ועציצים ברי לזרום ערך שופע, עסיסי. שימורי פטל כהה יותר וטעמים אוכמניות ממלאים את האמצע, עם ציפורן ומבטאים של רצפת היער עד הסוף. יין זה הוא עשיר ומשיי מתחילתו ועד סופו, עם פירות יפים ותבלינים תווים כי להשתהות על החיך.