עוף קורדון בלו עם רוטב מורניי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך קמח, חצאי חזה עוף, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות, עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות ואורז, ו עוף קורדון בלו עם רוטב חרדל שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
הנח כל חזה עוף שטוח על משטח עבודה.
חותכים חריץ 2 אינץ ' בצד של כל שד עם סכין חדה קטנה; לעבוד את הסכין חריץ לעשות כיס. ממלאים כל כיס עם פרוסת גבינה שוויצרית ונקניק ומאובטחים בקיסם שיניים.
מערבבים 1 כף קמח עם פפריקה בקערה רדודה; מניחים פירורי לחם בקערה נפרדת.
יוצקים 1/2 כוס חלב בקערה רדודה אחרת. לטבול עוף בחלב, לחץ לתוך תערובת קמח כדי מעיל, ולנער את עודף הקמח. לטבול לתוך ביצה מוכה ולחץ לתוך פירורי לחם.
חום 2 כפות חמאה ושמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; עוף מטגן עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות. להפחית את החום נמוך ולהמשיך טיגון עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, על 15 דקות לכל צד.
להביא 3/4 כוס חלב לרתיחה בסיר.
ממיסים 1 1/2 חמאה על חום בינוני במחבת אחרת.
להקציף 1 1/2 כפות קמח חמאה מומסת עד מעובה, 5 עד 10 דקות.
יוצקים חלב קצת בכל פעם לתערובת הקמח, מטאטא כל הזמן עד שכל החלב משמש.
מוסיפים בצל, עלה דפנה, וציפורן; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
הסר וזרוק בצל, עלה דפנה, וציפורן. מערבבים גבינה שוויצרית גרוסה לתוך הרוטב עד נמס; העונה עם מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.