קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות

עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות
עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -61 גרם חלבון , 57 גרם שומן , ובסך הכל 858 קלוריות . אם יש לכם שמנת קצפת כבדה, מרק עוף, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 64% . עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות , קורדון בלו עוף אפוי וקורדון בלו עוף דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משטחים את העוף ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי; מעל כל בשר חזיר וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
מגלגלים מהצד הקצר ומהדקים בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
3
בקערה רדודה טורפים ביצים ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים קמח ופירורי לחם בקערות רדודות נפרדות. מצפים את העוף בקמח, ואז טובלים בתערובת הביצים ומצפים בפירורים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת גדולה משחימים עוף בחמאה מכל הצדדים; להסיר ולשמור על חום. באותה מחבת מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת; לנקז, לשמור 1 כף נטיפי.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מטגנים פטריות בטפטופים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
מוסיפים יין וחמין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מחזירים למחבת עוף ובייקון. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוציאים את העוף לצלחת הגשה; לזרוק קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
10
מערבבים עמילן תירס ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתוך המחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מגישים עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®