עוף קל יותר פרמיגיאנה
גשו לסופר וקנו רוטב ספגטי ללא בשר, תחליף ביצים, אבקת שום ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פרמיגיאנה עוף מצית, פרמיגיאנה עוף מצית וחציל פרמיגיאנה מצית.
הוראות
מערבבים בקערה רדודה את פירורי הלחם, גבינת פרמזן מגוררת, תיבול איטלקי, אבקת שום ומלח. בקערה אחרת טורפים תחליף ביצה. טובלים את העוף בתחליף ביצה, ואז מגלגלים בפירורים.
מניחים ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 10 דקות. הופכים עוף; לאפות במשך 10 דקות.
יוצקים רוטב ספגטי על העוף; לאפות במשך 5 דקות.
מפזרים גבינות; אופים 10 דקות יותר או עד שמיצי העוף מתבהרים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי עבור פרמזן עוף. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Juve & Camps Reserva de la Familia ל-40 שנה Cuvee Cava. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.