עוף קנזני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Canzanese עוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 134 גרם חלבון 125 גרם של שומן, וסך הכל 1762 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי דפנה, יין, עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Canzanese עוף, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, ו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית.
הוראות
מוסיפים 3 כפות מלח כשר או מלח ים גס לקערה גדולה. ממיסים בערך 1/2 כוס מים חמים.
הניחו את חתיכות העוף בקערה וכסו במים קרים (כ-4 כוסות).
מסדרים את חתיכות העוף בשכבה אחת במחבת ומוסיפים את המרווה, עלי המפרץ, שום, ציפורן, רוזמרין, פלפלים ופלפל אדום.
חותכים את הפרושוטו לקוביות קטנות ומפזרים אותו על העוף.
מוסיפים את היין והמים. אין להוסיף מלח, שכן prosciutto יהיה העונה את המנה. מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל רק דרך, 30 עד 35 דקות.
הסר את העוף לצלחת ולהפחית את מיצי הבישול עד מרוכז קצת סירופ-לטעום אותו כדי לראות.
מגישים את העוף בקערות רדודות עם המיצים (ושום רסיסים פרושוטו) כפיות על גבי. לנקות מיצים עם לחם כפרי.
צלחת עוף גדולה ראויה (ותלויה) עוף גדול-לקנות את הציפור באיכות הגבוהה ביותר שאתה יכול למצוא. המקום הטוב ביותר לחפש הוא שוק איכרים.
העוף אף פעם לא חומים, אז אם המצגת היא הדבר שלך, להפנות את העיניים—או פשוט למשוך את הבשר מן העצמות ולעשות סלט חם עם escarole, מרק, פרושוטו. או להשתמש בשר ורוטב לעשות צלחת פסטה פשוטה מאוד. מה שלא תעשה, תיזהר לא לבשל את העוף. ומגישים אותו מיד לאחר הבישול, כאשר הארומטיקה שלו היא אינטנסיבית ביותר.
במתכון המקורי נאמר שהוא מגיש 4, אבל כשהכנתי את המנה לאמי ולי, חיסלנו את כל העניין. רק לסמוך על זה משרת 4 אם אתה עושה חבורה של מנות צדדיות.
זה אולי נראה מוזר לקנות prosciutto יקר לחתוך אותו לקוביות, אבל לא לקמץ על איכות prosciutto. עשיתי פעם אחת ונענשתי עם רוטב מלוח. אם אתה יכול רק לקבל פרושוטו אדיש, להוסיף פחות ממנו.
"אני זוכר שהשתמשתי במתכון בפעם הראשונה כי העוף היה זול לקהל והמרכיבים אז נראו שונים אבל לא מוזרים. המתכון הזה שקראתי וקראתי אותו מחדש במשך השנים דחף אותי ללמוד עוד על בישול. למה לא להשחים את חתיכות העוף? (Giobbi לא. מה לגבי לשים את הכל ביחד ולתקוע את זה בתנור? מה אם אני קצצתי את התבלינים ולשים אותם בחלל ומתחת לעור של עוף צלוי ולאחר מכן, טוב, קלוי זה? המתכון עם טעמים מוכחי הזמן שלה (חזרה הרנסנס לפחות?) מעולם לא נכשל.
"בשבילי, זה אחד המתכונים האלה שחדר בלי סוף כמו העונות, האירוע, או שינויי מצב הרוח של הטבח. לפעמים (לעתים קרובות) אני עושה חום העוף, לפעמים להשתמש pancetta במקום פרושוטו, לפעמים להוסיף קצת עגבניות קצוצות, לפעמים להציג פטריות פורצ ' יני. אם לחברה בארוחת הערב יש הגבלות תזונתיות, שמן נרפא זיתים שחורים יכול לעמוד על חזיר. ניסיתי את זה עם חזה עוף ללא עצמות בלבד-משביע רצון-ועם תרנגולת גינאה-מצוין."
מאת Jonatha Ceely, e-mailMAY 18, 1969: "CHICKEN BIG", מאת קרייג קלייבורן. מתכון מאת אד גיובי, אשר עיבד אותו מחבר משפחה באיטליה.—1969
Reprinted from THE ESSENTIAL NEW YORK TIMES COOKBOOK by Amanda Hesser. Compilation copyright (c) 2010 by The New York Times Company and Amanda Hesser. Recipes and reprinted text copyright (c) 2010 by The New York Times Company. משמש באישור של המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.