עוף קרמי בריא ופסטה
עוף קרמי בריא ופסטה דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 447 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, פטריות, מלח שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: פסטה קלילה ובריאה עם סיר אחד, פסטת Kabocha שמנת בריאה (דלעת) , ו פסטה קון פולו (פסטה קרמית קולומביאנית עם עוף).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, על 11 דקות; לנקז.
מבשלים ומערבבים שמן זית ושום במחבת גדולה על חום גבוה רק עד חום וריחני, על 2 דקות.
מוסיפים עוף ופטריות; מערבבים למעיל עם שום ושמן זית. מבשלים עוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 6 עד 8 דקות. מערבבים בקרם של מרק פטריות; בהדרגה להוסיף 1/2 כוס מים על 1 כף בכל פעם, הוספת מספיק כדי להפוך את רוטב קל וקרם.
הפחת את החום לחום בינוני-נמוך וקפל בעדינות את הפסטה לתרנגולת ולרוטב עד מצופה.
מוסיפים מלח שום ופלפל אדום לפי הטעם; מסירים מחום ומגישים.