עוף רוזמרין מחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף רוזמרין מחבת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 716 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך פטריות קרמיני, תפוחי אדמה אדומים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו עוף רוזמרין לימון מחבת, עוף לימון רוזמרין רוזמרין מחבת, ו שום מחבת וירכיים עוף רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את תפוחי האדמה במים קרים בסיר ומלח את המים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד במכרז, כ 8 דקות; לנקז ולהניח בצד.
ערמו את עלי הרוזמרין, שום, 2 כפיות מלח ואת פתיתי הפלפל האדום על קרש חיתוך, ואז טחון ומחית לתוך משחה באמצעות סכין גדולה.
מעבירים את הדבק לקערה. מערבבים את המיץ של 1 לימון ושמן זית.
מוסיפים את העוף ופונים למעיל.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף, העור בצד למטה, מכסים ומבשלים עד העור חומים, על 5 דקות. הפעל את העוף; להוסיף את הפטריות ותפוחי האדמה למחבת ולטפטף עם מיץ הלימון שנותר.
מוסיפים את גבעולי הרוזמרין ואת חצאי הלימון הסחוט למחבת; מעבירים לתנור וצולים, נחשפים, עד שהעוף מבושל דרך והעור הוא פריך, 20 עד 25 דקות.
למנה: קלוריות 413; שומן 23 גרם (רווי 5 גרם); כולסטרול 87 מ "ג; נתרן 1,055 מ" ג; פחמימות 19 גרם; סיבים 2 גרם; חלבון 32 גרם