עוף רימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף רימון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. אם יש לכם נקטר אגבה, שמן זית, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט רימון, אגס ופיסטוק עם רוטב רימונים שמנת + תפריט שבועי, סלט גבינת עיזים רימון עם ויניגרט רימון תוצרת בית / ארוחת ערב מתקדמת & בגידה, ו סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר קטן מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן זית; מערבולת.
להוסיף שאלוט ורוזמרין טרי; saut 1 דקה. מערבבים במיץ רימונים, נקטר אגבה וחומץ יין אדום; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 15 דקות), ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן זית; מערבולת.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
הוסף עוף למחבת; לטגן 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
עוף מברשת עם זיגוג 1/4 כוס; לבשל 1 דקה. הפוך עוף מעל; מברשת עם זיגוג שנותר. לבשל 1 דקה או עד העוף נעשה.