עוף שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף שום. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6243 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, גבינת פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף פלפל לימון עם שום-להפוך עוף garlicky בקלות בתנור, דבש שום עוף תיפוף (תיפוף עוף ברביקיו), ו תנור שום קלוי עצם-בעור-על חזה עוף (Aka חזה עוף מפוצל) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
לחמם את השום ושמן הזית כדי למזג את הטעמים. בצלחת נפרדת, לשלב את פירורי הלחם וגבינת פרמזן. טובלים את שדי העוף בתערובת שמן זית ושום, ואז לתוך תערובת פירור הלחם.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, עד שכבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.