קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

עוף שום בקדירה עם קוסקוס ישראלי

עוף שום בקדירה עם קוסקוס ישראלי
עוף שום בקדירה עם קוסקוס ישראלי היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 663 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 7 מעריצים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם יש לכם בצל ירוק, קוסקוס ישראלי, יין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 60% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: עוף שום עם קוסקוס ישראלי , עוף שום עם קוסקוס ישראלי , וקדרת קוסקוס ישראלית שמנת פטה, עגבניות וחומוס .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
שמים את פקעות השום בתבנית קטנה וצולים אותן עד שהן רכות בסחיטה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוציאים אותם מהתנור ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
כאשר פקעות השום מתקררות, פורסים את החלק העליון וסוחטים את השום הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את השום למעבד מזון או לקערה, יחד עם גרידת הלימון, מיץ הלימון, הטימין, הכמון, פלפל אדום כתוש ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים מעט שמן זית ומרסקים או מועכים לעיסה רופפת. עסו את התערובת על כל חלקי העוף והניחו לשבת לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
מביאים סיר עם מים מומלחים היטב לרתיחה, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים אותו עד שהוא בערך 2/3 מהבישול, כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
10
מסננים ושומרים.
11
מצפים מחבת גדולה בשמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את העוף למחבת ומשחימים אותו מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוציאים אותו לצלחת, מסננים את השומן ומוסיפים את הבצל והסלרי. מתבלים במלח, לפי הטעם, ובפלפל האדום הכתוש. מכסים ביין לבן, מגרדים את כל הקראד בתחתית התבנית ומבשלים את הבצל והסלרי במשך 7 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים פנימה את הזעפרן, הקישואים, הקוסקוס המבושל וציר העוף. מערבבים לאיחוד, ואז טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושלקוסקוס מבושל
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זעפרןזעפרן
15
מעבירים את התערובת לתבנית חסינת תנור. מכניסים את העוף עם העור כלפי מעלה בקוסקוס ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
הוסף עוד קצת ציר עוף כדי שהכל יהיה יפה ולח.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
17
מפזרים צנוברים ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
18
מניחים את תבנית האפייה על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
19
צולים את העוף במשך 20 דקות, מכוסה, ואז מסירים את נייר הכסף וצולים עוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20
מוציאים את העוף מהתנור ומעליו בצל ירוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman