עוף שום וענבים
עוף שום וענבים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שום, רוטב סויה, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הענבים הירוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . נסו עוף שום וענבים ברוטב מיוחד, קינואה, ענבים + שום האביב, ו כרוב ניצנים מגורר לטגן עם שום, זנגביל וענבים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חרדל, רוטב סויה, דבש וחומץ. תניח את הרוטב בצד.
במחבת 9 x 13 אינץ', לשלב שום ושמן.
מניחים עוף בצד עור פאן למטה.
אם באמצעות ירכיים, אופים מכוסה ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 25 דקות. אם באמצעות שדיים, אופים מכוסה ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 10 דקות. לחשוף, ולהפוך חתיכות עוף מעל.
אופים עד שכבר לא ורוד במרכז, על 15 עד 20 דקות.
מפזרים ענבים על פני עוף, ואופים 5 דקות יותר.
הסר מהתנור, ולסדר עוף וענבים על מגש. להעביר רוטב בעת ההגשה.