עוף שום ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף שום ותפוחי אדמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 482 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, חזה עוף, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה עוף ושום, עוף שום עם תפוחי אדמה, ו עוף שום עם תפוחי אדמה אפורים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים עד 425 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף שמן זית, זרעי כמון, 3/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
מורחים בתבנית אפייה גדולה וצולים עד שתפוחי האדמה מתחילים להשחים, 25 עד 30 דקות.
בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מוזהב קלות, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הסוכר החום, מיץ לימון פתיתי פלפל אדום.
הסר את צלחת האפייה מהתנור, לדחוף את תפוחי האדמה לצדדים ולסדר את חזה העוף באמצע. מתבלים את העוף במלח וטפטוף עם תערובת השום. חזור לתנור ואפה עד שהעוף מבושל דרך ותפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
הסר מהתנור; העבר את העוף ללוח חיתוך ופרוסה.
מוסיפים את הכוסברה לתבנית האפייה וזורקים עם תפוחי האדמה.
מגישים את העוף עם תפוחי אדמה ופלחי לימון.