קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

עוף שום עם קוסקוס ישראלי

עוף שום עם קוסקוס ישראלי
עוף שום עם קוסקוס ישראלי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1039 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח כשר, זעפרן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: עוף שום עם קוסקוס ישראלי, עוף וקוסקוס ישראלי, ו עוף בקארי עם קוסקוס ישראלי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור עוף שום: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את נורות השום ישר על מדף התנור לצלות אותם עד שהם רכים כאשר סחוט, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר אותם מהתנור ולתת מגניב. הפעל את התנור עד 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בזמן שהשום נצלה, תכיני את העוף. לתוך מעבד מזון או קערה, מוסיפים את גרידת לימון ומיץ ומניחים בצד. כאשר נורות השום קרירות, חותכים את צמרות וסוחטים את השום הקלוי לתוך הקערה או מעבד מזון יחד עם הקורנית, כמון, פלפל אדום מרוסק ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים מעט שמן זית מחית או מחית למשחה רופפת. לעסות את התערובת על כל חתיכות העוף ולתת לשבת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
עבור קוסקוס: להביא סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיף את הקוסקוס ומבשל אותו עד שהוא כשני שלישים של הדרך מבושל, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
9
ניקוז ושמורה.
10
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את העוף למחבת ומחממים אותו מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר אותו לצלחת, לנקז את השומן ולהוסיף את הסלרי והבצל. מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק. Deglaze עם היין הלבן, גירוד כל crud על החלק התחתון של המחבת, ומבשלים 7 עד 8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את הזעפרן, קישואים, קוסקוס מבושל ומניות עוף. מערבבים לשלב, ולאחר מכן לטעום ולהתאים תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושלקוסקוס מבושל
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זעפרןזעפרן
14
מעבירים את התערובת לצלחת חסינת נשימה. לקנן את העוף, עור בצד, בקוסקוס ולכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
להוסיף עוד קצת עוף כדי לשמור על הכל נחמד ולח.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
16
מפזרים צנוברים ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
מניחים את תבנית האפייה על תבנית הסדין.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
18
צולים את העוף במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את נייר הכסף וצולים במשך 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
19
הסר את העוף מהתנור העליון עם בצל ירוק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®