עוף שום צלוי באיטיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף שום קלוי איטי. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 109 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1352 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו לימון ושום עוף צלוי איטי, קלוי איטי גראפה שום ועוף פלפל לימון עם צ'יפס גזר לבן, ו כבש צלוי באיטיות, רוזמרין ופאי שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 375 מעלות F ולסדר מתלה באמצע.
מערבבים יחד מלח ופלפל בקערה קטנה ומניחים בצד. לטפוח עוף יבש ולשפשף בכל רחבי עם 1 של ראשי שום. לשפשף בכל רחבי (מתחת לעור מדי) עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מניחים 1 ראש שום ו 1 חצי לימון בחלל העוף.
מסדרים שום שנותר, לימון ובצל בתחתית צלחת אפייה 3 עד 4 ליטר כדי ליצור מיטה.
מניחים עוף על גבי, מוסיפים מרק לתבנית אפייה, ומכסים בחוזקה בנייר כסף. צלוי עד עוף מגיע 135 עד 140 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 1 שעה.
הסר רדיד, עוף מברשת עם מיצי מחבת, ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F. צלי, צלי מדי פעם, עד הטמפרטורה של עוף על הירך הפנימית היא 165 מעלות F, העור הוא חום זהוב, ומיצים לרוץ ברור, על 30 עד 40 דקות יותר.
תן לנוח 10 דקות לפני גילוף. בינתיים, יוצקים מיצי פאן לתוך סיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד מעובה, על 7 עד 10 דקות. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך. לגלף עוף ומגישים כל מנה עם ראש 1 של שום ורוטב מחבת.