תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף שומשום עם רוטב טבילה חריף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 2018 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 135 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם זנגביל, שמן זית, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-36 דקות. נסו עוף שומשום עם רוטב טבילה חריף, אצבעות עוף בשומשום עם רוטב טבילה כתום חריף, ו רוטב טבילה אסייתי מתוק ומתובל עם שומשום בצל ירוק וחסילון (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר ודופק לטחון.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בשר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מניחים בקערה ומשלבים עם מיץ לימון, שמן זית, רוטב סויה, רום, פלפל אדום מרוסק, סוכר ומלח. לנער, או לערבב היטב, לפני השימוש.
חותכים את חזה העוף לרצועות 2 אינץ'. שים בשקית ניילון או אמבטיה עם מרינדה. להשרות במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים זרעי שומשום עם הקמח. לדלות רצועות עוף במרינדה בתערובת קמח שומשום. במחבת, מחממים מספיק שמן קנולה כדי לייפות קלות את החלק התחתון של המחבת עד חם, אבל לא מעשן. מבשלים רצועות עוף, משני הצדדים עד חום זהוב.