עוף שטוח עם עגבניות, זיתים וצלפים
עוף שטוח עם עגבניות, זיתים וצלפים לוקח מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. אם יש לך חזה עוף, זיתים, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. עוף ים תיכוני עם עגבניות, זיתים וצלפים, חזה עוף ים תיכוני אפוי עם עגבניות, זיתים, צלפים ושום, ו Havarti ו Jarlsberg עוף פילו פאי עם זיתים, צלפים, ועגבניות מיובשות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לפצל את חזה העוף כמעט לשניים ולפתוח אותו כמו ספר. Bash עם מערוך כדי לשטח, ולאחר מכן מעיל קל בקמח מתובל.
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את העוף ומבשלים 3-4 דקות בכל צד עד פריך, משחימים ומבשלים דרכו.
מוסיפים את העגבניות, צלפים, זיתים ויין למחבת, מתבלים לפי הטעם, ואז מביאים לרתיחה. בועה את הרוטב במשך 2-3 דקות עד העגבניות מתחילים להישבר, ואז כפית על העוף לפזר עם עשבי תיבול קצוצים. טעים עם תפוחי אדמה מאודים.