עוף, שלוש דרכים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן עוף, שלוש דרכים לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.86 דולר למנה. מנה אחת מכילה 2084 קלוריות, 186 גרם חלבון, ו 133 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מרק עוף, תרנגולות, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו אחת, שתי דרכים: עוף שפשף תבלינים, עוף עוף מאפים-שתי דרכים, ו סלט עוף טעון: ארבע דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את השדיים מהתרנגולות ומקררים אותם עד שאתה מוכן להשתמש בהם.
מכניסים את שאר 2 התרנגולות לסיר גדול. מכסים אותם במים קרים. הביאו את המים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, אך אל תתנו להם לרתיחה. הרחיקו כל שומן וחלאה העולים אל פני השטח. לאחר שהמים רותחים מוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל, השום, עלי הדפנה, גרגרי הפלפל והיין הלבן. מבשלים לאט במשך 3 עד 4 שעות.
מוציאים את העוף מהסיר, מניחים אותו בצד להתקרר,מכסים ומקררים אותו. מסננים את המרק דרך מסננת רשת דקה ומקררים עד מוכן לשימוש. מרק יכול גם להיות קפוא.
לשדיים העלומים: מתבלים את השדיים במלח ופלפל.
מניחים כל שד לתוך שקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת. מחלקים את החמאה, הטימין, היין, השום ומרק העוף באופן שווה לשקיות. לחץ את כל האוויר ואטום את השקיות בחוזקה. שומרים בקירור עד שמוכן לבישול.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה, ואז הפחיתו את האש והביאו לרתיחה.
הוסף את השקיות למים והטביע אותן; אל תתנו לפלסטיק לתפוס את שפת התבנית אחרת הם יימסו. מבשלים אותם, מערבבים מדי פעם, עד שהעוף יציב ומבושל, כ -10 דקות.
מוציאים את השקיות מהמים ומגישים את העוף מיד, תוך שימוש בנוזל בשקיות כרוטב.
לסלט: קוטפים את הבשר מהעוף שהתקרר, משליכים את העור והעצמות.
חותכים את הבשר לחתיכות קטנות ומכניסים אותם לקערה.
מוסיפים את הסלרי, הבצל, עלי הסלרי, הפטרוזיליה, המיונז, החרדל, החומץ והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מערבבים עד שהכל מעורבב באופן שווה.
מגישים עם עלי סלט או מכינים כריך.