עוף שעורה בקארי
עוף שעורה בקארי היא מנה עיקרית המגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא חלב זה מכיל 428 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מרמלדת תפוזים, אבקת קארי, חצאי חזה עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט שעורה עוף בקארי , שעורה קארי עם פורטובלוס ושעורה קארי עם צימוקים ושקדים .
הוראות
במחבת גדולה מטגנים את הבצל, הפלפלים והשום בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה תפוח וקארי; לבשל 1-2 דקות.
מוסיפים מרק ושעורה; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15 דקות.
מעבירים ל-9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. מסדרים עוף על תערובת שעורה; מפזרים מלח שום. מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 45 דקות. לגלות; מברישים עם המרמלדה.
אופים, ללא כיסוי, במשך 15 דקות או עד שמיצי העוף צלולים והשעורה רכה.