קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עוף תפוחי אדמה

עוף תפוחי אדמה
עוף תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -20 גרם חלבון , 23 גרם שומן ובסך הכל 400 קלוריות . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קרם מרוכז של מרק עוף, גבינת צ'דר, שמנת ותפוחי אדמה שחומים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה מעדן , תענוג בטטה ותענוג בטטה .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את המרק, השמנת החמוצה, החלב והמלח. מערבבים פנימה עוף ו-1-1/2 כוסות גבינה. מערבבים פנימה תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
מעבירים ל-2-1/2-qt משומן. תבנית אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
לגלות; מפזרים את שאר הגבינה. למעלה עם תפוצ'יפס ובצל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהשוליים מבעבעים והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.