עור תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עור תות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עור פירות אוכמניות תות, אפרסק-עור פירות תות, ו עור פירות ריבס תות.
הוראות
תותים פירה עם סוכר בבלנדר עד חלקה, ואז מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד גדול.
מביאים פירה לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם (בתדירות גבוהה יותר לקראת הסוף), עד עבה מספיק כדי תל מעט מופחת 1 עד 11/4 כוסות, 45 דקות עד 1 שעה.
מחממים תנור ל 200°f עם מתלה באמצע. קו תבנית אפייה גדולה עם liner nonstick.
יוצקים purée חם על אניה להתפשט דק (באופן שווה ככל האפשר) לתוך מלבן 15 על 10 אינץ ' באמצעות מרית. פירה יבש בתנור עד שהוא מרגיש יבש יותר (זה לא צריך להיצמד האצבעות) אבל הוא עדיין מעט דביק, 2 עד 3 שעות.
מגניב על אניה על מתלה עד יבש לחלוטין, לפחות 3 שעות ועד 2
מניחים גיליון נייר קלף על עור, לאחר מכן מקלפים את העור מעל אניה להתגלגל קלף.
עור תות שומר בשקית אטומה בטמפרטורת החדר 1 חודש.