עז קארי
אם יש לכם בצל, כוסברה, צ'ילי מצנפת ויסקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עז קארי, קארי עזים ג'מייקני, ו קארי עזים ג'מייקני.
הוראות
מניחים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר במעבד מזון להתמזג טהור.
מחממים את השמן בתבשיל flameproof גדול, מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים 5 דקות עד מתרכך.
מוסיפים את הצ ' ילי, עלי קארי, טימין, אבקת קארי ו 2 כפית מלח. מבשלים 2-3 דקות עד ריחני.
להטות את הכבש או עז למחבת. מבשלים 5 דקות על אש בינונית גבוהה עד הבשר השחימה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת המניה. להגדיל את החום, להביא לרתיחה ומבשלים 10 דקות. להפחית את החום, לכסות ולהשאיר להתבשל בעדינות במשך 2 שעות להסיר את המכסה עבור 30 דקות הסופי של בישול.
מוסיף את השעועית כדי לחמם דרך, בתוספת צ ' ילי יותר אם אתה רוצה את זה spicier. לאחר 5 דקות יותר, להסיר מן החום.
מוסיפים את מיץ הלימון וכוסברה ומערבבים היטב.
מגישים עם רוטי מחומם ואורז.