אם יש לכם בצל, כוסברה, צ'ילי מצנפת ויסקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עז קארי, קארי עזים ג'מייקני, ו קארי עזים ג'מייקני.
הוראות
1
מניחים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר במעבד מזון להתמזג טהור.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים את השמן בתבשיל flameproof גדול, מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים 5 דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
3
מוסיפים את הצ ' ילי, עלי קארי, טימין, אבקת קארי ו 2 כפית מלח. מבשלים 2-3 דקות עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
בצל לבן, חתוך לקוביות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
להטות את הכבש או עז למחבת. מבשלים 5 דקות על אש בינונית גבוהה עד הבשר השחימה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת המניה. להגדיל את החום, להביא לרתיחה ומבשלים 10 דקות. להפחית את החום, לכסות ולהשאיר להתבשל בעדינות במשך 2 שעות להסיר את המכסה עבור 30 דקות הסופי של בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מוסיף את השעועית כדי לחמם דרך, בתוספת צ ' ילי יותר אם אתה רוצה את זה spicier. לאחר 5 דקות יותר, להסיר מן החום.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Gruner האורגני Pratsch Veltliner עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.