עטיפות אגרול
זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), עטיפות מלונים-חזיר, ו עטיפות חמוצים מלוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצה, מים קרים ומלח.
מערבבים בקמח לכל מטרה 1/3 בכל פעם. אפשר לתערובת לעמוד 15 דקות בטמפרטורת החדר.
הסר מחום ומעיל דק עם 1 כף שמן בוטנים. להפחית את החום לנמוך. בעוד ווק הוא עדיין חם, לשפוך 1/4 של תערובת הביצה במעגל 8 אינץ ' בערך. סובב ווק במהירות כדי להפיץ שכבה אפילו של הבלילה. מבשלים על אש נמוכה 45 שניות עד 1 דקה, עד התחתון הוא חום זהוב הקצוות מתחילים להתכרבל. בזהירות להסיר מחום ומניח על מגבת נייר, צד חום זהוב למטה.
חזור על הליך ווק עם הבלילה נותרת, 1/4 בכל פעם. לשפשף ווק עם כף הנותרים של שמן בוטנים לאחר העטיפה השנייה נעשה.
אפשר לעטיפות להתקרר לחלוטין.
עטיפות חתוכות לשניים כדי להשתמש באגרולים.